mgr inż. Katarzyna Gediga
dietetyk, technolog żywności i żywienia człowieka
Katarzyna Gediga - dietetyk, dyplomowany technolog żywności i żywienia człowieka. Absolwentka studiów podyplomowych "Żywienie człowieka w profilaktyce zdrowotnej" na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu. Od blisko 20 lat zajmuje się tematyką żywności i żywienia.
Planuje diety osobom dotkniętym nadwagą, otyłością oraz układa jadłospisy w chorobach. Zadowoleni pacjenci, którzy dzięki diecie kontrolują swoje dietozależne choroby, są wizytówką skuteczności jej działań. Specjalizuje się w dietoterapii chorób tarczycy i układu pokarmowego. Zawsze współpracuje z lekarzem i dostosowuje dietę do dolegliwości, leków i osobistych preferencji.
W swojej pracy koncentruje się na indywidualnych potrzebach i preferencjach pacjenta. Układa jadłospisy "uszyte na miarę". Chętnie pracuje z dziećmi i całymi rodzinami. Nieustannie doskonali swoją wiedzę na licznych szkoleniach i konferencjach.Jest członkiem Polskiego Stowarzyszenia Dietetyków.
więcej na http://www.emvit.pl
rejestracja: 609-320-661